понеделник, 13 февруари 2012 г.

Откъс от ПОСЛАНИЯТА НА ТИБЕТЕЦА :“ АЛМАНАХ - ЕНЕРГИЙНА И АНГЕЛСКА ТЕРАПИЯ - СЛЪНЧЕВАТА ЛЮЛКА

САЙТ И ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН  ПОСЛАНИЯТА НА Д. КХУЛ В НОВОТО ВРЕМЕ , КНИГА НА Дея Сън ©
Стихиите на природата – използване :

"Вътрешното извисяване на всеки човек поотделно е причина за много преобразувания в етерния план на Човечеството и силите на взаимодействие между отделните стихии, ще се опознаят по-добре и ще се използват ползотворно. Предоставените на хората природни източници на енергия - въздуха, водата и слънчевото греене, ще се прилагат повсевместно и обвържат с по- природосъобразен начин на живот за всички. Координацията между отделни точки на Земята ще бъде “ мигновенна” поради използване на новият закон, приложен на практика за предаване на информация и образи , чрез пулсаторни сигнали и новият принцип на разпространение няма да има нищо общо с досегашният модел, т.к. факторът време няма да бъде от значение.

Минало и бъдеще няма да съществуват в тази глобална система и в тази “ информационна база “ ще се “ виждат” минали и бъдещи проекции. Достъпността на Човечеството до етерното ниво на познание, ще се изяви в следващите десетилетия след една отворена научна конференция, на която ще се отчете факта, че Човечеството е готово за тази решителна крачка- използване на новият научно обоснован модел на въвеждане и използване на тази “информация”. Информационните полета са открити, но за тяхното използване и “свързването” им в единна информационна база за използване, се изисква технологично настройване на съответните уреди за целта. “ Сензорното” долавяне на съществуващата информация в глобалното информационно поле ще се регистрира от отделни “ чипове-клетки”, работещи съгласно принципите на този новооткрит закон за информационен пренос.

Слънцето и слънчевата енергия ще бъдат използвани за лечение, усилване на сигнали и в заменяне на досегашните източници на енергия. Много психични и функционални смущения ще бъдат коригирани с прецизно насочване на слънчевата енергия, която е трансформирана с различен интензитет на излъчване за различни болестни състояния и спрямо различните енергиини точки на човешкият организъм. Чрез уреди за съхраняване на слънчевата енергия, ще се използват и слънчевите вихри, пулсации/ изригванията/ , в тях ще се складира енергията и тези енергиини запаси ще се използват при сложни климатични преобразувания, съгласно екологичният план за Земята.

Четирите източници на енергия- въздуха, водата, Слънцето и излъчването на Земята, ще се използват в обединен принцип, т.е. тези стихии събрани заедно в един общ трансфериращ уред, ще даде начина за Човечеството, да излезе от “ рамките “ на Слънчевата система и да осъществи далечни пътувания. Тези източници на енергия и минерализацията на планетата, използвани в един общ принцип ще допринесат за качественото израстване на сегашната човешка цивилизация. В преждевременните опити да се използват силите на четирите стихии, се е наложило схващането за поединичното им частично използване и се е наложило схващането за приемането им като алтернативни бъдещи източници на енергия.

В сегашният етап на приложението им, се наблюдава отваряне на Човечеството, към прилагане на тези сили във по- смели и по- продуктивни проекти. Например, наличието на масивни минерални структури в земните пластове не е напълно използвано ефективно до сега. Приложението на някои минерали, като мощни катализатори на енергия, тепърва ще се въвежда в областта на хидроинжинерството, при разработването на уреди за насочващи сигнали-чрез минерало- енергиино излъчване; в медицината- за заснемане на холографските структури на човека, също и за неговото лечение- в природни лаборатории за генетичен синтез. В сферата на информационните връзки- чрез създаване на мощни ретранслатори в околоземната орбита, което ще стане възможно, чрез изграждане на сложна насочваща система, обхващаща пет отделни минерализационни бази /станции/ на Земята. Тези бази, изградени по местоположение на принципа на Пентаграмата, излъчваики мощни сигнали от петте си точки, ще се насочват и пресичат в центъра на тази своебразна пентаграмна схема, сигналите ще се събират и насочват към определената ретраслаторна система в околоземното пространство.

В зората на откриване и използване на новите възможности на природните енергоизточници хората ще “обогатят” своето ежедневие, чрез съдаване на системи за енергиино балансиране и зареждане, които ще се използат в домашни условия. Посредством получаване на визия за бъдещи проекти и планове, хората ще могат да откоригират в момента на зараждането на им, като отчитат грешките и несъответствията в тях, на принципа: сполучливо- несполучливо. Противодействието и следствието на всяко действие, ще бъдат предварително визионно известни и по този начин грешките и несъответсвията ще бъдат доведени до минимум. На този нов визуиализиращ принцип ще бъдат създадени мислещи проекционни “ машини”/ както напр. настоящите компютри/ , които ще бъдат достояние на всеки и ще играят ролята на “ домашни съветници” и за “ връзка “ с всеки един от планетата, без използване на отделни езици или техническите им съответствия. Новият тип комуникация ще бъде приложен във всички сфери на съществуване и обединението на Човечеството ще бъде факт след недълго време...

Вятърът, чрез неговите посоки и интезитет ще провокират учените в намиране на начини за пренастройване на досегашният едностранчив начин на използването им. Характеристиките на това “ непостоянство” и променливост на вятъра / вятър е най- общо казано/, ще бъдат приложени в откриване и използване на принципа на пренастройващите се системи и улавянето на всяка промяна ще води до съответният тип реагиране на клетката, уреда или полето...

http://www.youtube.com/watch?v=LvOER_rfLzo&feature=related

Будхичното пътуване, което подготвените будисти предприемат е свързване с висшите нива на Съзнание, те се „потапят ” в обширното знание на Сътворението и единността на Вселената и успяват да “ изживеят” състоянието, че са част от общото и всеобхватно поле на Мирозданието. В продължение на години, някои посветени в това тайнство, прекарват в състояние на живот - съзвучие с висшите октави на Сътворението и съзнанието им “се включва”, като неразделна част от Божественият Първоизточник.

След достатъчно дълго време за сегашното поколение, общата енергийна сила на Човечеството ще прескочи досегашните бариери и това ще бъде резултат от индивидуалното духовно израстване на всеки. Това будхично съзнание, т.е. достигане на енергиен интензитет на душата - за свързване с висшите нива, ще бъде достъпно за много повече души и единствено силата на духа ще бъде достатъчен фактор за постигането му. Хората ще бъдат претворители на собствената си съдба, т.к. “ злото” и недобрите “намерения” и сили ще отстъпват все повече и в по-голяма степен ролята си на Светлината и светлите сили. Общата духовна същност на хората, т.н. колективно съзнание ще премине в по-горните октави и процесите на протичане на промените, произтичащи от светлите сили, ще бъдат достъпни именно поради отваряне на по-горните нива. Всичко това ще бъде резултат от дългото пътуване на Човечеството, след поредица от фатални грешки, противоречия, стълкновения, генерални обществени промени, открития и поуки от постигнатото и загубеното. Еволюционният етап на настоящото човешко съществуване е преминаване към по-висше съзнание и осмисляне на ролята на човешкият гении и приоритетите на това поколение и тази раса.

ШАМБАЛА, не само регистрира и наблюдава духовното и еволюционно развитие на хората, но и подпомага, а в редки случаи и направлява посоката по пътя на израстване на Човечеството. ШАМБАЛА е матрицата и “ мозъкът” в живият организъм на Земята от нейното зараждане и в нея е заложена паметта на искрицата Висше Съзнание. Реално съществуваща, ШАМБАЛА е отговорна за запазване на този фонд и развитието на човешката цивилизация ще предопредели бъдещето й на Земята. За приемане на по-висшите октави на съзнание и “свързване” с това духовно всемирно поле, човек може да достигне сам, по пътя на своето собствено израстване, подпомаган от неговият Ангел- Пазител, но и да го направи благодарение на “свързването” си с представителите на ШАМБАЛА и по- точно с Ангелите и Учители там.

Естествено, за това могат да бъдат подготвени само хора с чисти желания за духовно израстване и знания, непорочни и с воля за промяна. Много хора, достигнали този етап на развитие вече имат тяхната подкрепа, независимо дали те го осъзнават или не, а на други им предстои осъществяване на “ връзка “ с тези Ангели и Учители. ШАМБАЛА е “ отворена”, както никога досега за хората от тази коренна раса и готовите да си взаимодействат с тази реалност се “ допускат” и “приемат” все повече.

С отварянето на полевите бариери на това ниво/ определяна и като общност/, ШАМБАЛА засилва въздействието си върху отделни събития, модели и фактори в сегашният живот. Целта и ролята на Висшите Същности в това измерение е настройването на енергийните същности на хората, издигане на висота на колективният морал и проявяване на висшите духовни ценности. Емблематичното за момента задоволяване на финансово-икономически и гео-политически интереси и надпревара, обличането на меркантилни цели в удобни идеологии на “могъщите” сили, в момента е водещо в развитието на световната икономика, политика и битие. Но, това не е определящо за развитието на човешката история и еволюция, главни фактори за това са хуманността, значимите открития, по- доброто битуване на всички хора по света, включващо всички региони, а не само отделни държави. Съществуващата крайна бедност или подчиненост на едни държави и дори континенти спрямо други, не предлагат възможността за цялостно издигане енергийният потенциал на Човечеството и по тази причина поединичното израстване на отделни хора е пътят за развитието му.

Отговорността на ШАМБАЛА, освен за големите и грандиозни начинания спрямо Човечеството е именно помощта в “ прохождането”, развитието и реализацията на отделни хора- отговорни личности, на фона на общото постепенно израстване.

Приоритетите в Новото време, са в постоянна зависимост спрямо световните процеси и космическите трансформации, относно Земята и земната кора. В околоземната орбита има създадени множество околоземни станции, които са изградени в различна степен на завършеност, там се изпробва виреенето на различни видове растения и други форми на живот, които са съпоставени в различни условия от земните. На други такива станции има зародиши на нови култури/ генно модифицирани семенни култури/, на нов вид тъканни структури/ за биологични нужди / и др. експериментални разработки.

В този ХХІ век, новите научни аспекти ще бъдат в приложението и разпространението на новите т.н. “ алтернативни източници” на енергия, в т.ч. и на енергийни запаси и хранителни източници, извън досега познатите. Насоките на развитие ще бъдат свързани с проблемите с глада, сушата, замърсяването на околната среда, дълголетието, подобряване на комуникациите на земно равнище и установяване на трайни и ползотворни контакти с други цивилизации. Разоръжаването ще придобие по-големи размери и военната индустрия ще отстъпи място на новите приоритетни за Човечеството насоки, на околоземните станции и космическите проекти.

Подводните проекти ще се разпространят до изграждане на бази за подводни изследвания и лаборатории, някои от които се занимават със свойствата на подводното царство, с отглеждане на нови по рода си фитокултури. Комуникацията с богатият животински свят ще се развие и ще има взаимно разбирателство и симбиоза между този свят и човешката намеса. Ще се усвоят техниките на подводните течения и ще се разработи модел, сходен със свойствата на приливите и отливите, т.е. енергийното взаимодействие на водните маси ще се използва, като мощен източник на енергия. Богатите на ресурси водни масиви, ще се използват много рационално и целенасочено – в медицината, зооинжинерството и в разработване на нови технологии. Ще започне разработването в новата ера на свръхмощни технически уреди за насочване на сигнали в атмосферата за промяна свойствата на озоновият слой. Това ще бъде възможно, благодарение на наученото от подводните постановки и възможностите на човека в промяна на климата и подобряване свойствата на озона. За отваряне възможностите на биполярното взаимодействие между структурите на човешкият свят ще отминат десетки години, но за изясняване на фактите, свързани с това, ще се запознаят твърде много хора, които вече са усетили пулса на предстоящите промени.

Тези промени са свързани с изменение на био-енергийният потенциал на хората, като цялостна общност, което обхваща всички сфери на действие и повдигане на енергийно-жизненият статус на човека. Облагородяването на емоциите, чуствата и възприятията в общото енергийно поле на хората, ще допринесе за разширяване възможностите на това поле. Така нареченото “колективно” поле ще има силни въздействия към и спрямо ефирните полета и всяко по-ярко и силно въжделение и призив ще имат своята “възвръщаемост” и реализация. За достигане до по- горните октави на съзнание и съответно до разширяване на енергийният потенциал на колективното поле, ще допринася всеки един човек, със своите качества и собствен енергиен потенциал, като най- напредналите ще “ набелязват посоката” за останалите и ще определят критериите за тях. През хилядолетната човешка история, израстването на Човечеството следва своята еволюционна пътека и своя апогей ще достигне с отварянето към Сферите, с “припомнянето” на кодовете и звуците на Вселенската мрежа и сливането на човешкото енергийно поле в синхронността на всеобщото енергийно поле."
Дея Сън ©

Няма коментари:

Публикуване на коментар