вторник, 21 февруари 2012 г.

Цветове на душите

Смесицата от цветове в духовните групи

Когато душите на клиентите в транс напуснат места­та за възстановяване на енергията, зоните за ориента­ция и библиотеката и се върнат при групите си, за да участват активно в заниманията им, контрастните им цветове се открояват по-силно. Един от аспектите на разбирането на динамиката в общностните групи е идентификацията на всяка душа по цвят. В „Пътят на ду­шите" описах откритията си за енергийните цветове на душите. В този раздел искам да се опитам да разсея някои заблуди на хората относно разпознаването по цвят. Докато проследявате обясненията ми, за чита­телите, които разполагат с първата ми книга, би било от полза да сравнят фигура 3 от „Пътят на душите" с фигура 6 в този раздел.
 
На фигура 6 съм скицирал пълния спектър от основни цветове, които показват нивото на развитие на души­те така, както ги виждат клиентите ми в състояние на дълбока хипноза. По-важно е, че съм се опитал да представя фините преливания и смесици от енергийни цветове в рамките на тези нива. Основните цветове - бял, жълт и син, - излъчвани от душите, са главният белег за тяхната степен на развитие. Когато светлин­ните им вълни добият по-тъмен оттенък, с напредването стават по-концентрирани във вибрационното си движение. Преходът е бавен и с развитието на душите се разсейват множество цветови нюанси. Затова бихме по­ставили ограничения, ако съставим строги правила за различаването по цвят.
В графа 1 на фигурата виждаме чистите бели тонове на начинаещите души. 

Този цвят отразява невинност и все пак се забелязва из целия спектър на всички души. Универсалният бял цвят ще бъде описан в следващия случай. Бялото често се свързва с представата за оре­ол. Водачите например могат внезапно да променят оби­чайната си наситена силна светлина и да се обграждат със сияещ бял ореол. Завръщащите се в духовния свят често ми казват, че когато забележат някоя душа да се приближава към тях от разстояние, виждат бяла свет­лина.

Душите, чието ниво на развитие спада към графи 1, 5, 9 и 11, обикновено не излъчват други нюанси около центъра на енергийната си маса. Не срещам много клиенти, чиито душевни цветове са показаните в графа 7. Това може би означава, че на Земята имаме нужда от повече лечители. Никога не съм попадал на клиент, чи­ято енергия е изцяло във виолетово-лилавия спектър от графа 11. Цветовите обхвати над пето ниво са на издиг­нати магистри, които, изглежда, не се прераждат, така че малкото, което зная за тях, е от наблюденията на клиентите ми.

Във всяка общностна група съществуват индивидуал­ни променливи в зависимост от централните цветове, защото не всички се развиват еднакво бързо. Но енергий­ните цветове на душите се влияят и от друг фактор, което отначало ме обърка. Освен основния цвят, отра­зяващ етапа на развитие, някои души носят и вторични. Наричат ги ореолни цветове, защото обикновено се поя­вяват извън центъра на душевната енергийна маса.
Ореолните и централните цветове не са нюанси на един и същ основен цвят. Единственото изключение тук би могло да бъде централният и ореолният цвят да са съвсем еднакви. Но това съвпадение не се наблюдава чес­то, което улеснява описанията на клиентите ми. Оре­олните цветове отразяват отношения, вярвания и дори неосъществени стремежи на душата. Понеже ореолните нюанси се придобиват с всеки живот, е възможно да
Фигура 6. Цветен спектър на духовните аури






Тази схема за класификация показва как основните цветове на душите стават по-тъмни от начинаещите в графа 1 до висшите магистри в графа 11. Често основният централен цвят на душа­та е обграден с различен ореолен нюанс. От първо до четвърто ниво има преливане и в самите цветови аури.

се променят по-бързо между преражданията, отколкото по-бавното развитие на характера. По време на хип­нотичен сеанс тези вторични ореолни цветове са като сияещи автопортрети за наблюдателя. В случай 31 дос­та напреднала душа от пето ниво ще опише този ефект. Това е един от клиентите, които ми помогнаха да раз­гадая цветовия код на ореолите.

* Бележка :  В скенерната холограмна диагностика ,която извършвам наистина при наблюдение на аурата се забелязват 2 основни слоя - основен и вътрешен / това е разсеяният - скритият за общият взор цвят-слой, както го описва М. Нютън/ . Аз също от практиката го разбрах това, без да съм го чела, всеки достига сам до изводите с опита си . Така , аз определих следното- за сравнение , т.к. на аурата камера не се отбелязва вътрешният слой / който е в основата и е ядрото на аурата / :основният- видимият цвят на аурата е както зодията на човек- външната проява, а вътрешният слой е асцендента / скритият потенциал .  
                       Срещала съм и срещам индигови, виолет и дори златни аури.

Дейности и услуги

    І.ДРОГЕРИЯ И ШОУ РУМ ЗА ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ
 

 
    ІІ.ИЗТОЧНА И ЕНЕРГИЙНА ТЕРАПИЯ,ДИАГНОСТИКА :

* ЕНЕРГИЙНО И СВЕТЛИННО-ЛЕЧЕНИЕ С 12 КОСМИЧНИ ЛЪЧА СВЕТЛИНА

* БИЛКО- КРИСТАЛО- АРОМАТЕРАПИЯ

* МУЛТИИЗМЕРНО  ЛЕЧЕНИЕ - 4-ТЕ ТЕЛА

*
АНГЕЛСКА И КАРМИЧНА ТЕРАПИЯ

* ПРОГНОСТИКА АКАША/ЯСНОВИДСТВО

*ХОЛОГРАМНА СКЕНЕРНА ДИАГНОСТИКА- ФИЗИЧЕСКО И ФИННИ ТЕЛА

*КАРМИЧНА И ЕНЕРГИЙНА/МАГИЧНА ДИАГНОСТИКА

* ПРОСЛЕДЯВАНЕ ЖИЗНЕНА ЛИНИЯ -РЕГРЕСИЯ С МЕДИТАЦИЯ В МИНАЛИ ЖИВОТИ ,ПРОГРЕСИЯ И ЖИВОТ МЕЖДУ ПРЕРАЖДАНИЯТА

   ІІІ. ЕНЕРГОВИБРАЦИОННИ МЕТОДИ- ЛЕЧЕНИЕ 

 * ЦВЕТНИ КАПКИ НА  Д-Р БАХ/,АУРА, КАРМИЧНИ , КРИСТАЛНИ ЕСЕНЦИИ

 * АНГЕЛСКИ И ВИСШИ ЕСЕНЦИИ

 * КРИСТАЛИ-АНГЕЛСКИ И ЗАЩИТНИ ТЕРАПИИ

  ІV.СЕМИНАРИ С ПРАКТИКА :

* ЦВЕТНИ, КРИСТАЛНИ, АНГЕЛСКИ, ВИСШИ ЕНЕРГИИ

* ВИСШИ НАСТРОЙКИ В ПЕРИОДА НА ПРЕХОДА


    V.МАНУАЛНИ ИЗТОЧНИ ТЕРАПИИ
 * МАСАЖИ - ИЗТОЧНИ И АРОМАТЕРАПИЯ

 * КВАНТОВА /ЕЛЕКТРОМАГНИТНА ТЕРАПИЯ

 * АКУПРЕСУРА, ДЕТОКСИКАЦИЯ, АНТИСТРЕС ТЕХНИКИ
http://www.youtube.com/watch?v=0nzSCS9FqKE&feature=relatedдейности и услуги на Тринити Лайт Център

Няма коментари:

Публикуване на коментар