четвъртък, 2 февруари 2012 г.

СВЕТЛИННАТА ТЕРАПИЯ С 12-ТЕ КОСМИЧЕСКИ ЛЪЧА Е МЕДИЦИНАТА НА БЪДЕЩЕТО

Сайт за хармония , здраве и духовно съвършенство  СВЕТЛИННАТА ТЕРАПИЯ С 12-ТЕ КОСМИЧЕСКИ ЛЪЧА Е МЕДИЦИНАТА НА БЪДЕЩЕТО

by Deya Sun on Tuesday, January 31, 2012 at 7:11pm
           ВЕСТНИК "ПСИХО" - последният му брой 4, от 27.01.2012 г.

1. Занимавате се с толкова много неща, но нека започнем с това как от такава прагматична работа като финансите преминахте в сферата на духовното?

      Благодаря за поканата, поздравления за насоката Ви, в духа на Новото време.  Духовността е развитие на заложеният потенциал в нас, припомняне на  божествени закони, живот в извисяване на съзнанието ни. Всяка професия и занимание е духовно проявление, когато се върши с душа и сърце. Лекувайки от дете,с наследени дарби, завърших икономика,водена от интуинцията .

     Развих се в двете насоки паралелно, от известно време съм се отдала на холистичната насока за хармония и здраве,вкл.консултант холистичен менинджмънт. Преди 17 години, преживях “чудото“на спасението в автомобилна катастрофа и състоянието-преминаване в отвъдното. След тунела и ретроспекция на живота, срещата ми с двата Архангела- Михаил,Гавраил и Учителя Моисей , в красивото “ниво- нирвана”, разбрах Пътя на душата си и го следвам .Първоначално- със сериозна, продължителна подготовка, сега с енергийна и консултантска практика,в Лъча Хармония. Участвам в светлинната дейност за процесите на Кристалната / Христова Решетка за Земяна и Вселената, заедно с много други хора и същества.  Дея Сън е авторско име,псевдоним, всеки има също и Божествено Име, на Аз Съм Присъствието. В духовният път на себеусъвършенстване се преминава през много посвещения и проверки.

2. Енергийната  хармонизация явно е Вашето призвание, или поне най-изявената  част от работата Ви. Използвате различни методи, но кой от тях е най-ефективният и как разбирате кой точно да приложите за отделния човек?

            Главното лечение е с вяра/ свързаност с Източника, с изявата силата на сърцето, синхронизация на четирите тела- физическо, емоционално, ментално и душевно,т.н светлинно тяло. Работя с душата/ висшият Аз на всеки, Архангелите и висшите Нива на Съзнание. Всеки случай е индивидуален, съобразен с нивото и дисбаланса. Успявайки да “възпламеня” душевната искрица, останалото е личен избор/отговорност,с извървяване пътя към освобождаване, с действия към промяна от всеки . Подхода е комплексен :тяло, психика ,душевният носител/ висшето Аз,също светлинна хармонизация на четирите тела и мултиизмерна.Прилагат се и мануални терапии: акупресура, метод лечебни ръце, кристало – лечение.

3. Как правите диагностиката?И изобщо като говорим за такава диагностика, само за тялото ли се отнася тя?

  Това е холографско “разчитане “ на холографското тяло: енергийна скенерна диагностика, придобити по-явно след катастрофата. Богатството на лична информация, която се съдържа в полето ни, аурата не само представя, но съдържа Цялото и тялото е микрокосмос, отразяващо всичките различни фактори, с които човек борави и обединява. Анализ, за енергийното състояние на 4-те тела, вкл. негативни/ и магични/ , кармични обусловености и когато възприемаме човек с пълният му спектър, всеки е уникално красиво представяне от цветове , Светлина и енергия. Настоящият период ни предлага различни предизвикателства за настройка. Сред първата вълна сътрудници/ кристални деца съм, появили се експериментално през 68,69 и 70-та година, ние се разпознаваме и сме във “връзка”. Затова работата ми с кристални, дъга и звездни/ диамантени деца е любимият ми приоритет.

4. На методите на  мулти-измерна терапия ,сте се учила в Ашрама на Джуал Кхул, а за него се знае, че е адепт от втория Лъч на Любов-Мъдрост и е последният от адептите, приели посвещение – петото Му посвещение е било през 1875 г. Обучението на енергийно ниво ли става?

     Ашрама е и духовно група, лична ученичка на Джуал Кхул- за свойствата на Светлината, Шамбала е и регулиращо, разпределително Светлината звено. Водена от Учителя Б. Дуно, работя и съм от Всемирното Бяло Братство,ВББ.Обучението е телепатично/ ментално и също на енергийно ниво-в етерни обучителни “средища” .Съществуват в Шамбала, Храмовете ,Сириус, ВББ и други, според нивото и насоката на ученика. Изцеление се извършва и в измеренията: 5-то, 7-мо, 9-то. Провеждам практически семинари и медитации, презантации на висши есенции.Дейността ми е посветена на Новото време и Прехода .

Подробно на сайтовете : deiasun69 , rainbowherbs.com и ФБук страниците ми:  Deya Sun .Благодаря на Бог, Триединството, всички светли сили,същности и хора,които са ме учили, помагат и милеят за Земята , Вселената и отвъд .

     5. С кои болести се справя успешно светлинната и енерго-вибрационна терапия?
      Светлината, медицината на бъдещето и светлинната терапия с 12-те Космични Лъча и производните Им е универсална.Те Са проявление на божествеността и изграждат цялото Творение,  Това са живи разумни Същества. Трансформацията е на фотонно ниво, при болест или проблем , от значение е участието и вярата на самият човек. Прилагам и методите на цветотерапията, с цветните есенции на д-р Бах , природна хомеопатия , също енерго- вибрационната :с висши есенции, чийто вносител съм.

Това са : аура сома-чакри , кристални, карма,архангелски, платонически , за висша хармонизация, благоденствие, светлинно тяло. 

     В гените ни, ДНК структурата е знанието за Сътворението и Вселената, това са светлинните кодове на Бог, да възстановим и подържаме вибрациите си е важно в Прехода.

   6. Друг метод, който ползвате е Ангелската терапия и лечение. Разкажете ни повече за това? Може ли човек да се научи и сам да започне да работи с ангелските нива, или трябва да има специална дарба?

      Това е ръководство и насоки за помощ от Ангели,Архангели на Светлината, Господари на Кармата  за : решаване на проблеми и трудности, облагородяване карма,късмет в бизнеса, любовта, за лечение и изцеление, за изчистване от негативни - кармични и родови обременености /вкл. магии/. Нужно е разбиране, вяра и действия .

      С ангелските нива е свързан всеки, ние сме ангели  и имаме божествени дарби , които развиваме непрекъснато и когато е осъзнато насочено , подкрепата е достъпа, свободна и реална.С нашите ангели – пазители сме  постоянно , достатъчно е да се обърнем или помолим ангелските нива на Светлината за каквото е нужно, те са в нас и до нас и помагат винаги, когато ги призовем , иначе помагат , когато се налага.Да си посредник, ченъл на Архангелското Ниво/ Богините е ценно призвание,а да работиш с Тях е  отговорно участие в светлинните процеси. Има и следващи етапи , работа с Възнесените Владици,Херувими, Серафими, Елохими и т.н. Съзнателният стремеж към Бога, преминава през тези Нива.

       Когато ,напълно осъзнато приемем всички хора за братя и сестри и всички същества ,твоето Аз е моето Аз, т.е всичко е проявление на Бог , тогава вече няма противоборство , разногласия и неблагополучия. Когато знаеш, че Бог Е в теб, усещаш връзката в сърцето, живееш в синхронността , в по-висшата си перспектива – душа, свръх душа/Христово Съзнание, Монада и нататък.

   7. Да поговорим за кармата. Вие можете да проследите кармичната линия на човека и да му кажете с какви тежести е дошъл на Земята. Може ли кармата да бъде променена и ако да, как? Има ли универсална молитва или  друго, с което човек може да подобри кармата си?

        Кармата, знаем , е причинно- следствена връзка и е важна при определени нива на развитие, в следващите има свободно“необременено” съществуване. Кармичният закон е регулатор, докато не се освободим от наслоенията и  кармичното облагородяване е красив ,но труден процес.Четирите кармични категории са : болести ,взаимоотношения, условия на живот и характер. В новото ускорено време,имаме подкрепа и пълното “участие” на висшите ни нива на Съзнание.

Работи се главно с Повелителите на кармата,Божественият Управител, Управителите на Акаша и Архангелите, възнесените Владици. Важен фактор е желанието и съзнателното фокусиране върху процеса, “вътрешна работа”. Многоизмерни Същности сме в холографски Космос, едновременно проявени във всички Нива- от ангели до Аз съм Присъствието. Не са нужни толкова много знания или действия, а сърдечно, детски чисто насочено съзнание за пречистване на мисли, чуства и действия, чрез самонаблюдение и самоконтрол във всеки момент , към извисяване. Има достатъчно литература и източници.Моята книга , в електронен вариант “Люлката на Слънцето” е алманах за енергийна, ангелска и кармична терапия, също.

      Щастието е освобождаване ,Път към Бог. Ние сме Сън в Ума Му, част от холограмната Илюзия/ Идеята на Бог ,проявена и сътворена в Космоса. Целият Живот е една красива игра на самоусъвършенстване, така Бог Е съвършен.От 7-то райско, Христово Ниво сме “слезли” до нашето трето,сега възстановяваме съзнателно божествеността си.“Бог Е Любов! Бог Е проявен в Мен, Ние с Бог Сме Едно!Да Бъде Светлина! ОМ “,утвърждение - защита.

   8. Какво представлява Планът на душата?
       Всеки ,може да го научи в медитация, чрез”свързване “ с душата си, от ангелите или на сън. Планът на Душата е нишката, която ни “води” през преражданията , опитността и насоката ни в усъвършенстване. Също ,чрез регресия, вкл. минали животи/ провеждам ги, в състояние на дълбок покой, с медитация в сърцето/,разказите за преживяванията на прага на смъртта/ както стана и при мен/  и психичната медитативна работа/ основният самостоятелен метод/. Акашовите записи на душата за всички животи се пазят на долното ниво на каузалното ни тяло,извършвам такава прогностика .

       С основна, дълбока благодарност към  безпорният принос на Петя Димитрова – Ирина, Учител и Пазител. В продължение на 20 години,  посветила се на духовна работа и обучение, създател на 2 популярни вестника, автор и издател на книги,основател -с благословията на Далай Лама  на Тибетското общество в България, чиято работа и призив е “ Щастие за всички “.

   9. Сега живеем в условията на икономическа криза и много хора имат проблеми с бизнеса. Издайте една тайна за успешен бизнес? Какво да направим, ако не ни върви и сме изправени пред фалит?
         Този процес не е случаен, свидетели сме на промяна на ценности и системата.Да променим приоритета си в живота и да прозрем смисъла , съпричастност и единност,  преодоляване отделеността и осъзнаване божествената проява в Прехода. Живеем във съкратено време, ДНК трябва да бъде възстановена, енергията съхранена и повишена,кармата очистена и  да придобием пълно разбиране за истинската ни същност.Получаваме помощ непрекъснато ,светлинните кодове са задействани, трансформацията ни е в ход , светлинните процеси са много висши и силни ,достатъчно е желанието и освобождаване от старите, ненужни модели на 3 Д Реалността.Всеки може сам или с водач,това е индивидуален път, в единение с всички и всичко.Молитва с вяра , чисто сърце и освобождаване от ненужното, важна е душата, не оцеляването !Отминалите години ,ни показаха перспективите и насоката, благодарността за всичко и към всички , да бъдем себе си, да живеем в сърцето,това са ключовете.  

    “Бог Е Любов! Божественото Изобилие е проявено във всичко, в мен, чрез и около мен, по съвършеният божествен начин ,за всеобщо благо на всички , винаги и постоянно ,изцяло по Божията Воля. Бог Е в мен!Ние с Бог сме Едно!

     10. Кажете накратко , какво предстои на България през 2012 г.?

      В година на Дракона ,мотото е мъдрост, смелост и действия в реализиране на целият ни потенциал, защото възможностите са вече налице. В благословеното време за  Прехода/Портала на следващото Измерение, България е свещено място и българите сме призвани. Всички хора сме с общ ген и божествен произход, а българите са “пазители” на кода на Светлината, в превод това и означава “деца на Светлината “. Предстои ни единение и възраждане и годината е начало на процеса. Сам , човек не се спасява, за целта се хващаме за ръце,действаме с вяра и визия за светъл и красив живот,така Земята и ние ще се възродим.

                         Нека се възнесем в Светлината!Да бъде!

Интервюто с Дея Сън взе Анна Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар