понеделник, 13 февруари 2012 г.

Книгата :ПРАКТИЧЕСКИ АЛМАНАХ -ПОСЛАНИЯТА НА ТИБЕТЕЦА “ ЕНЕРГИЙНА И АНГЕЛСКА ТЕРАПИЯ - СЛЪНЧЕВАТА ЛЮЛКА

 ПОСЛАНИЯТА НА Д. КХУЛ В НОВОТО ВРЕМЕ , КНИГА НА Дея Сън © е една интерактивна увлекателна разходка в подсъзнанието- за всеки стъпил на Пътя, за знаещите и можещите и за радетелите на Светлината в Любовта.

І-ва част е за всички , които търсят отговори, за младите хора с “отворени очи” и за всички “объркани” души, за повдигане на вибрациите към Четвъртото и следващите Измерения.

ІІ-ра част е за всички :
Стъпили на Пътя- Можещите
За Радетелите и Войните/ Стражите на Светлината
За вече живеещите в ІV-то Измерение, за да знаят , че не са малобройни

ІІ-ра част е Послание към Просветлените Души по света- събиране за Ощото Дело на Светлината Скритият смисъл на СВЕТЛИНАТА в Матрицата е вече пред вас.

“Време разделно” отмина отдавна и периода за самоопределяне, лутане и опомняне в Мрежата също. Време е за действено опомняне и съпринадлежност, чрез съпричастност !

С КНИГАТА НАИСТИНА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ ЧУДЕСА !!! АНГЕЛИТЕ СА ПРИ НАС И НИ ПОМАГАТ !

Посланието на Учителите на ШАМБАЛА , чрез работа с Ангелското Ниво има целта :
Светлината на Истината да достигне до повече и млади хора. Те са Нашето бъдеще и опора и духовното им израстване е от особенна важност за всички.

За всички останали, повелята е : Да изградим по-здраво Кръга на Доброто и да Го разширим, чрез предоставяне “факела” нататък- за разширяване Кръга на Осъзнатите и Просветлени Души.·

За знаещите и можещите : Да обединим силите си за разпространение на Светлината в Общото Дело.

Няма коментари:

Публикуване на коментар