понеделник, 13 февруари 2012 г.

Радетелите на Светлината , знаят добре израза: Силата е с Теб !

" Когато искаме да ни научат как да си помогнем – за да можем да помагаме и на другите, на Светлината или за помощ в нашето справяне с проблем, който наистина е твърде важен за нас и този проблем е по –глобален или сериозен от обикновените житейски неудачи:

„ Нека Архангела на Светлината , който отговаря за тази насока да ме води и подкрепя и да си сътрудничим в Светлото дело. Аз отдавам сили, енергия ... /и каквото смятате , че можете и е нужно... / ,също сърцето, Душата и живота си на Светлината и нека Бъде Божията Воля!”

Ние хората, сме произлезли от Светлината и сме винаги в Нейното Светло Начало и с този призив , не губим нищо от себе си и не сме застрашени от загуба на живота и Душата си , защото те са Светлина. С този призив, ние съзнателно и открито се самоопределяме отново към Светлината, с готовност да я увеличаваме в нас и другите, също помагайки на Светлите Сили.

Радетелите на Светлината , знаят добре израза: „ Силата е с Теб !” и когато имат нужда от подкрепа за делата си, знаят , че Силата е с тях. Затова, я  следват неотлъчно  и тя винаги е техният семафор, двигател и Защита. Радетелите на Светлината, знаят това и вярват в нея, така както знаят, че дишат чрез нея. Силата е единносъща  и начина , по който я използваме, с  методите ни, чрез които се "борим"- засвидетелстваме в нейно име, зависят от нас самите.

Самоопределянето на всеки един  от нас в  процеса на Хармонията, зависи и от самия Човек- към Светлата или Тъмната Страна на Живота.... Помислете върху това !

Радетели на Светлината - в името и принадлежността към какво и как ..?  

Работейки със Светлината за светлата или тъмна страна отдаваме Светлина...

Много напреднали души работят с Космическите Лъчи на Божествената Светлина , трансформират енергията/  " материята " с присъствието на светлите и градивни сили и  същества/ Архангели /, но  резонанса на тези души е  насочен към Тъмнината  ...  

От вас, зависи на къде канализирате светлинните потоци - в помощ на Хармонията или Хаоса .

Самоопределянето към светлата или тъмна страна на Сътворението , към силите на Хармонията или тези на Хаоса, не е достатъчно ...

Всички са " захранвани " от Светлината, но как го използваме това захранване е отговора за истинската ни принадрежност. Много напреднали души смятат , че работят за Светлината , считат се за Светлинни работници- Служители на Светлината , а всъщност са " светлинни донори" на другата страна... И много радетели на Тъмната страна  не подозират , че са проводници на Светлината.

 ... Хубаво, би било да се преоткрият отново такива души, не е късно и завинаги ...

 От Светлината се поражда всичко , дори и Тъмнината - която е отстъствие на Светлина ..., но дори и в Тъмнината присъства Светлина , така както и в Светлината присъства и Тъмнината .. 

Тъмнината ползва Светлината , т.е захранва се от Светлина , докато се превърне в ... Светлина, а Светлината ползва Тъмнината, за да  се разпростира съразмерно и повсевместно…  

Светлината е за всички, без разделяне и противопоставяне, Божествената енергия и воля Е за всички ...без изключение ! Слънцето също грее за всички...

 Използвайки и служейки на Светлината , как я трансформираме и насочваме , към Хармонията или към Хаоса ?

Хармонията е взаимодействие на Светлината и Тъмнината , противоположните състояния, т.н. „ импулси „ на Живота,  +  и - , разширяване и замиране, приемане и отдаване, горе- долу, добро и лошо, светло и тъмно и т.н. Хармонията е състояние на равновесие на противостоящите елементи на Сътворението.

Хаоса е отсъствие на Хармонията, така както страха е противовес на Любовта. Любовта изгражда - еволюция, страхът руши- деструкция.

Хармонията води до следващо  развитие -в разширяване, а Хаоса води до свиване- задържа разширението, в противовес. Светлината подпомага Хармонията, а Тъмнината - Хаоса...
В Светлината има и Тъмнина , в Тъмнината има и Светлина ... Знака на Ин- Ян , със светлата и тъмна половини , във всяка от тях - с точка/ присъствие  от противоположността ... това не е противопоставяне , а Хармония...Осмислихте ли го ?

Работете със Светлината за Светлината , тогава сте Радетели и Служители на Светлината , осветляващи Тъмнината - до следващото ниво на Хармония!"

ОТКЪС ОТ КНИГАТА,КОЯТО ПОМАГА ! ПРАКТИЧЕСКИ АЛМАНАХ -ПОСЛАНИЯТА НА ТИБЕТЕЦА :“ ЕНЕРГИЙНА И АНГЕЛСКА ТЕРАПИЯ - СЛЪНЧЕВАТА ЛЮЛКА - ПОСЛАНИЯТА НА ДЖУАЛ  КХУЛ В НОВОТО ВРЕМЕ , КНИГА НА Дея Сън ©  - ченълинг от Извисеният Учител Джуал Кхул  ,Първа част - за всички пробудени

* Светлинните работници от Всемирното Бяло Братство, участват в процеси от глобално ниво и всички от Йерархията на Светлината им сътрудничат, Архангелите на Светлината са преки участници също в тези процеси.

* ЗВЕЗДЕН ШЕПОТ

Безкрайна е Божествената милост, безкрайна е Господнята любов. Докоснем ли се с нея вмигом, остава ни за цял живот. Навсякъде пропита любовта е във живите, в небесните тела, във въздуха дори сияе и топли ни със майчинска ръка. Струи от центъра на всичко, струи от хиляди звезди. И в най-нищожната гадинка ще видим любовта дори. Човекът сътворен е от любов е, сътворена от любов е и смъртта. Съзнанието наше да отворим за нашата човешка доброта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар