вторник, 28 февруари 2012 г.

ПРИРОДНА ХОМЕОПАТИЯ:ЕНЕРГО-ВИБРАЦИОННИ ЕСЕНЦИИ И ТЕРАПИЯ,ХАРМОНИЗАЦИЯ И ДУХОВНО СЪВЪРШЕНСТВО

     СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ :
     Вибрационна медицина и цветолечение, Д-р Едуард Бах ,”Изцели Себе Си"
     ЦВЕТНИ,МИНЕРАЛНИ И КРИСТАЛНИ ЕСЕНЦИИ. ЦВЕТНИТЕ КАПКИ НА Д-Р БАХ.
       Създава се тинктурата майка- концентрат, която след това се усилва с помощта на кристали, пирамиди и природни елементи – фън шуй зареждане и висши вибрационни методи. Не физическата част на цветето или минералите ,се използва в тинктурата майка - тя е чисто вибрационна честота или енергия, съхранила същността на цветето .        

.  Цветни есенции на д-р Бах за вибрационно лечение

· Кармочини есенции – лекуване на карма

· Божествена Хармония есенции- висша хармонизация

· Чакра Комбинации- за баланс и настройка чакри

· Ангелски есенции- ангелски енергии

· Роза есенции- пречистващи аурата и сърцето

· Благоденствие комбинации и платонически Solid есенции- специални

· Архангели и Въздигнати Учител есенции- за свързване с тях и техните аспекти

· Единични специални цветни есенции за аурата

· Минерални  и кристални есенции – кристални енергии

* Дъга, светлинно тяло есенции

* Вибрациионни Спрей есенции


                          ПОЯСНЕНИЕ НА ВИДОВЕТЕ ВИСШИ ЕСЕНЦИИ:

* Цветни есенции за вибрационно лечение- на физическо , емоционално, ментално и душевно тела. За болести, състояния и душевно балансиране , хармонизация на телата и излекуване.За деца и възрастни , за лечение и изцеление.

*Ангелски есенции- ангелски енергии- набор от двадесет вида есенции, създаване на мост между всекидневния свят и Ангелското ниво, свързване с по- висшето ви съзнание. Ангелите ще работят с вас чрез своята същност, за да ви помогнат, с положителните качества, които те въплъщават по-дълбоко в съзнанието ви, с което получавате трансформация и по-високо осъзнаване. Свържете се с тях за вдъхновение, просветление и насоки, като сте приели тези красиви есенции.

* Вибрациионни Спрей есенции -

 Spray CollectionOur Pure Essence- Вибрациионни спрейове, проектирани специално, за да се осигури мигновена енергийна подкрепа, коятоо може да ви помогне да поддържате положителен вибрационна настройка и баланс, без значение какво сте изправени пред предизвикателства в живота. Есенциите се впръскват в аурата , действат много бързо и са особено полезни в такива моменти, когато се чувствате временно извън равновесие, или встрани от центъра. Напръскайте щедро в аурата за бързо и ефективно енергийно преустройство или използването в продължение на период от време, в подкрепа на по-постоянна трансформация. Можете също така, да ги вземате тези същност- спрейове вътрешно по същия начин като другите комбинации , ако желаете.

Пример: Аура защита, преодоляване на стрес, енергитичност,хармония и релакс, сърдечна връзка, позитивни вибрации и др.

* Благоденствие Комбинации есенции Благоденствие комбинации – Петте вида есенции, дълбоко действат и предлагат поддръжка с въпроси, които са важни за цялостното ни благополучие и които могат да повлияят на качеството на живота.

*Платонически комбинации - Петте платонически есенции и две комбинации ,действат като мощно напомняни за нашите енергийни системи на оригиналната матрица или план

* Rainbow Light Body Essences ! – Дъга, светлинно тяло есенции .Еесенции за Светлинното тяло са с много висока честота, фино настроени за изчистване, хармонизиране и инструменти за активиране, предназначени да подпомагат развитието на Светлината нашето тяло или Мер Ка Ба. Всеки от есенции в този комплект е създаден от уникален процес, в резултат на набор от дванадесет много мощен есенции, които осигуряват точно подкрепа, ние се нуждаем сега, тъй като ние се стремим да усвоим по-висок и по-високи честоти на Светлината в нашия енергичен системи.

* Gem & Crystal есенции- скъпоценни и кристални есенции – кристални енергии. Можете да избирате в 20 вида различни единични есенции Gem & Crystal, които са на разположение . Те могат да бъдат взети поотделно или смесени в комбинации, за да предоставят по-фокусирани помощ. Тази обширна колекция от Gem & Crystal есенции е чудесен ресурс за всеки, който се радва да създава свои собствени уникални съчетания.

*Karmic есенции и Бах групи -Мощен набор от десет есенции за насърчаване на бързото освобождаване на каквито и да било в безсъзнанието модели и убеждения, които ни задържат. Помогат за отваряне на вътрешните врати и да ви отведат направо в сърцето на проблема, за насърчаване на бързото освобождаване на каквито и да било в безсъзнанието модели и убеждения, които ни пречат . Просто и лесно, те се използват директно в седем групи на личността, идентифицирани от д-р Едуард Бах. Всяка Karmic Essence ,ще Ви помогне да се освободите от безсъзнателните ви вярвания, които са в основата на въпросите, свързани с личността на повърхността на една от тези групи. Трите за допълнителни вида за помощ есенции, можете да използвате като допълнителна подкрепа, особено там, където, чувствате, че трябва да изчистите блокажи в сърдечната чакра, която може да предотврати пълен достъп до основните модели на кармичната картина и освобождение.

* Архангели и Въздигнати Учител есенции- за свързване с тях и техните аспекти- набор от 10 вида есенции .Всяка от есенциите в този набор е вибрационно на настроена, към съзнанието на даден Архангел или Възнесен Учител. Подобно на входовете в по-висше измерение ,тези есенции ще ви помогнат , по-лесно да се свържате с мрежата на светлина и по-висше съзнание на Духовната Йерархия.

Използвайте ги ,като точка на фокуса, за да получите вдъхновение, помощ и насоки, за да разгърнете своето собствено духовно пътуване 
* Допълнително енергийно -светлинно- вибрационно заредени от Дея Сън, при поръчка по желание- кодово ,с три имена и дата на раждане .
*****************************************
                                                      ПРИГОТВЯНЕ - МЕТОД:

Всички есенции: Бах Цветни , ангелски, кармични ,Gem кристални,индивидуални за аура,кармични,архангелски, висши хармонизиращи и енергийни есенции, са ръчна изработка за Вас, с любов и грижи.

Смятаме, че тези уникални и красиви енергии на природата, капсулирани в рамките на всяка от есенциите са най-добре запазени при от ръчното изработване , според запазената уникална технология на д-р Бах,
с производство в родината на метода-Великобритания. Вносители сме на тези есенции , в пълен набор - допълнително заредени с висши енергии.

Така че, за тази цел всяка “същност” – вибрационна есенция е ръчна изработка, с любов и грижи по време на процеса на създаване , от тинктурата майка до бутилиране и етикетиране на запасите бутилки, които ние Ви изпращаме. Така Ви гарантираме ,че ви предоставяме най-доброто възможно качество на същността. 


Подготовката на Майката Тинктура-концентрат ,се извършва на екологично чисти  места, в дълбините на природата, далеч от натоварения ритъм на ежедневието и свързаните с нея замърсявания. Подготвени са за вас от хора с любов и разбиране за есенциите и техните красиви енергии.
Цветята -билки се берат на Изгрев Слънце, до 2 часа след Изгрева, в бели и чисти дрехи, с молитвено състояние и радост . 


Слънчев природен ритуал , с нежно бране на цветята, с чисти -бели памучни ръкавици, за да се запази  свежестта им. Представете си отново, нашият български розобер, с песни и щастливо ,пъстро настроение.

Всички цветя за изготвяне на цветни, минерални, кристални и висши есенции,се поставят в чиста вода в тънка стъклена купа и оставят в пълно утринно слънце в продължение на три часа. Използвайки естествената сила на четирите елемента - земя, въздух, огън & вода - жизнена сила или енергия, на цветето или минералите, същността им-извлека-вибрациите се прехвърлят  към водата.Зареждани допълнително с кристали, пирамиди, лечебни и божествени мантри в медитативно състояние, с Любов ,те са висшите уникални лекове за изцеление и защита, хармонизация и синхронизиране със Светлината ,с вибрациите на Любовта.Природните и космически енергии, съчетани в едно, от древността и до днес са най- висшето средство за здрав, щастлив и благодействен  Живот в Изобилие!     


* Тази уникална положителна енергия ,след това се съхраняват в коняк или водка-органични.Приема се ,като хранителна добавка, с индивидуална комбинация от една или различни есенции от група, или в съчетание от групите.


                           **************************
***************
 
          Изберете Вашата комбинация . Можете директно да я получите,чрез поръчка по телефона,мейла или лично .За комплекти/ пълен набор концентрати / - аптеки, здравни центрове и за красота, йога и духовни центрове , предлагаме отстъпка .За дистрибутори - също.


            ИЗБОР НА ЛИЧНА КОМБИНАЦИЯ ЧРЕЗ ФОРМАТА ЗА ПОРЪЧКА – ЗА ДИАГНОСТИКА И/ИЛИ САМОСТОЯТЕЛЕН ИЗБОР В САЙТА: Deya_Sun .

     При поръчка дистанционно и за страната -изпращаме концентратите или капките - ИНДИВИДУАЛНАТА КОМБИНАЦИЯ по поща,предплатени или с наложен платеж . Концентратите - есенции, с които работим , са с производство в Англия , където качеството според нас е най- доброто и е световно признато .С отстъпка от производствената цена - при нас !
               Диагностика, терапия и дистрибуция на вибрационни есенции:

1.
"ЦЕНТЪР: ТРИЕДИНСТВО- СВЕТЛИНА " ЗА ХАРМОНИЯ И ЗДРАВЕ
ОФИС: Адрес: гр.София,1000 ул.Г.С.Раковски № 82 ,ет. 1 ,тел. 0894/609-690,

E-mail: deiasun69@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар