петък, 16 март 2012 г.

„Божествената Майка и Възнесените Учителки“ -Медитация за Активиране на Възнасянето

   
   Приятели, на семинара ни , в празничните дни - вчера и днес ,отново съпреживяхме чудесата на съзнателно участие и светлинна интеграция на вселенските процеси. С медитациите -светлинни процеси на висшите семинари и срещите ни в София и страната идват наистина подготвени и осъзнати души , които знаят и вършат мисията си .

Отново,  всички ние преживяхме и усетихме процесите в нивата на Центъра на Вселената и Сферата и случването ...

От началото на тази благословена 2012 година се ускориха светлинно нещата и знаем ,че с  Галактическото подравняване- Коридор ,с импулса  от Галактическият и Вселенски Център - Слънца, на 08 ,09 и 10.03.2012 година-  Енергията на Богинята Майка,осветила ни с чистотата на космическият заряд с Розовата Светлина,на 11 и 12.03.2012 година - беше процеса на осветляване с Платинената Светлина .

Роди се нов по-висш Порядък от висшето Съзнание, в еволюционната Спирала. На 13 и 14.03.2012 година беше прекрасното сливане на двете Енергии/Лъча - Ин -Ян Равновесие между Тях , т.н. Махатма Проявление се случи ,като Лъча беше директно от Източника на СубВселените,т.е Слънцето на нашата Сфера.

До сега се донастройваше Вселената с процесите за следващото ниво в еволюционната Спирала.

12 -тият Портал, днес 25.11.2012 година,беше задействан за до-настройване с останалите в общата схема до 12.12.2012 година . 

На 21.12.2012 се очаква Вселенското подреждане -подравняване на Галактиките спрямо Източника- Великото Централно Слънце на близките Сфери от познатият ни Космос.
Дея

Предлагам на вниманието ви , отново следващата медитация, която заедно с други медитации-процеси провеждаме на висшите ни семинари:

               Медитация за Активиране на Възнасянето ,Др. Д. Д. Стоун

Затворете очите.

Ние започваме тази медитация като призоваваме Божествената Майка и Възнесените Учителки - (Лейди Мастерс) от Планетарната и Космическата Йерархия.

Ние призоваваме Божествената Майка и Възнесените Учителки - Лейди Мастерс да доставят група Меркаба, във формата на гигантски Лотoсов Цвят, който ще пренесе всички присъстващи, като огромен океански кораб, плаващ през Небесата, и който ще ни преведе през 352-те нива на реалността до Трона на Божествената Майка.

Божествената Майка, за която се говори тук, е Космическото Същество от Женски род, което в действителност е Лявата Ръка на Бога и е изворът, от който произлизат всички Богини и Божества от женски род .

Тя също е изворът на женския аспект на всички същества, включващ всички Богове, Богини, Възнесени Учители, посветени, ученици и в действителност, всеки един проявен аспект от Творението.

И така, нека сега ние, мои обичани братя и сестри да почувстваме как се издигаме с Меркабата в прегръдката на Божествената Майка и се понасяме нагоре през всички измерения на реалността, до самия Трон на Творението.

Тъй като нашата Меркаба с формата на Лотосов Цвят се издига до самия връх на Творението, до 352-то ниво на Божествеността,

ние, първо изпитваме и преживяваме в самата сърцевина на Сърцето на Творението: абсолютна Тишина и абсолютна всепроникваща Любов.

Ние сме обгърнати в една прозрачна платинено-розова светлина, която сега се абсорбира и усвоява от всяка клетка, молекула, атом и електрон на нашето същество, в самата ни Душа и Монадична Същност.

Ние също сме потопени в най-величествения, чист и несравним аромат – най-сладкия мирис на рози, който бихме могли да си представим.

На заден план може да бъде чута Музиката на Сферите под формата на сияещ, лъчезарен хор от Ангели, изпълняващ най-великолепните мелодии и хармонии, които някога сте чували.

Светлината, излъчвана от Трона на Божествената Майка е толкова ярка и великолепна, че е необходимо няколко мига на очите и сетивата, за да се приспособят към това великолепие.

Тъй като нашите колективни очи се фокусират върху Трона на Божествената Майка, Нейната прозрачна светеща форма сега може да бъде видяна с Нейните отворени ръце за прегръдка, събираща всички ни в центъра на Самото й Сърце.

Като, че ли Меркабата с всички нас събрани, е влязла вътре в Него и е станала едно с живото, пулсиращо Сърце на Божествената Майка.

Оставайки в тишина, ние можем да почувстваме как нашите цялостни същества и нашите индивидуални сърца сега туптят ритмично с Нейния Космичен Пулс.

Обичани братя и сестри, знайте, че Божествената Майка и Божественият Баща са двете половини на една и съща цялост, която съставляват заедно и ние я наричаме БОЖЕСТВО.

Почувствайте изящната Любов, Радост, Топлина, Нежност и Обгрижване, тъй като сега сме се слели с Божествената Майка.

Почувствайте как Вие се превръщате едновременно в котва и в предавател на тази Божествена и Свещена Любов.

Разпознай, знай и общувай с безопасността и обгрижването, които съществуват вътре в този най-свещен дар, тъй като Божествената Майка продължава да Ви изпълва със Събуждането на тази част от Вас, която представлява сърцевината на Богинята вътре във Вас независимо от пола Ви.

Сега погледнете вътре в тази прозрачна, светеща, платинено-розова аура, благословената Дева Мария, тъй като тя се носи плавно към Вас на златен лунен сърп. Почувствайте абсолютната Чистота на нейната същност и чудната благословия на нейната всеобхватна Любов, тъй като тя се слива с това сърдечно пространство, в което, и ние се намираме сега.

Тя държи в ръката си роза, розова на цвят, представляваща нежността на Любовта, и държи ръцете на всеки един от Вас индивидуално в този момент.

Тя наблюдава, докато всеки един от вас постави розата в своето сърце, като по този начин изисква същността на Женския Дух и Безусловната Любов за и вътре в самите Вас.

Отделете време, за да почувствате този прилив на Любов през собственото си същество - как докосва целия живот - и след това преминава и навън.



Вижте Сега Куан Ин, която изплува от светлината.

Почувствайте как нейния поглед прониква във всяко ниво на вашето същество и Ви облива със същността на Божествената Милост и Състрадание.

Отделете време и нека това най-пречистено качество на Състраданието, Милостта и Прошката, да отмие всякакви осъждания или негативност, които сте имали към себе си.

И нека то се разпространи навън, към другите във вашия личен живот, които страдат поради липсата на Милост, Прошка и Състрадание.

Нека същото това качество на Състрадание и Милост сега да облее цялата планета, понеже вече сте присъединени към Куан Ин в Нейната свещена служба, разпространявайки Божествената Милост, Състрадание и Прошка.

Вижте сега, как Атина Палада изплува от Светлината.

Почувствайте нейните качества на Божествена Любов и Сила как се вливат във Вашето същество, презареждайки и реактивирайки тези два аспекта на Божесвената Жена. Вътре в Нея се смесват и сливат нейната любяща и силна същност.

Знайте, че това, което в същността си е най-любящ, нежен, състрадателен и обгрижващ Женският Дух, също така притежава в рамките на своята аура - Власт, Сила и Господство. Женствеността съдържа своя собствена уникална мярка за Власт, Мощ и Сила и тези Божествени качества са част от това, което се съдържа във Всеобхватна Божествена Майка.

Атина Палада Ви носи хармонията на тези Енергии в женска форма.

Позволете на себе си да отдадете чест на Божествената Женственост в този момент с почитането на обичаната Атина Палада и оказването на чест, на своята собствена женска власт, сила и господство.

Погледнете сега, как златен блясък озарява вашето вътрешно зрение, за да разкрие лицето на Веста, женският аспект на Слънчевия Логос!

Нека този златен блясък стимулира собственото ви златно, истинско същество като спуска и излъчва своите лъчи, направо от самата Веста.

Позволете на себе си да се свържете със слънчевото намерение по начин, по който никога преди не сте го правили на съзнателно ниво.

Почувствайте пълната Радост от разбирането на това каква важна част сте вие и Веста от тази Слънчева Система на Любов и Мъдрост.

Нека сега това усещане се излъчи навън в Космоса.



Вижте сега, как Лакшми се появява върху Нейният Лотосов Цвят, като събужда вътре у Вас пълното знание, че Изобилието на всички неща е тук за всеки един от вас.

Сега тя Ви моли да помислите върху това какво за вас е Изобилие и Просперитет. След това се вслушайте в нейните указания, докато ви предава Силата да проявявате своя личен Просперитет и Изобилие чрез Закона за Привличането.

Тя иска Вие да знаете, че всеки един от Вас има Властта да прави това, само като поддържа позитивен модел на това, което търсите, като дори и за миг няма да се отклонявате от вашето фокусирано намерение.

Дайте си няколко секунди, за да направите това.

Сега помислете за ситуация или място, вътре в сферата на планетата, което се нуждае от Просперитет и Изобилие и задръжте Вашето положително и фокусирано намерение там за момент.



Вижте Божествената Майка на Коренните жители на Америка, която стои пред нас като представител на почвата, пасищата, реките, океаните, планините, дърветата, растенията, животните и скалите.

Позволете на цялото Нейно плодородие и грижи за планетата Земя да потекат чрез Нея в самите Вас.

Почувствайте как заземявате Нейната Божествена Милост, Благоволение и Изящество в самото ядро и сърдечен център на нашата благословена планета.



Почувствайте сега всепроникващото присъствие на Изида. Тя вдъхва във всеки един от Вас ‘‘Диханието на древността“, което

Вие можете да пробудите, за новата и древна слава на

собствени Ви Енергии на Богиня.

Тя излъчва от Нейната аура способността да декодира ‘‘Езика на Светлината“, в което мистериите на Вашето минало, настояще и бъдеще предстоят да бъдат открити.



Сега ето, погледнете Хера, гръцката богиня на Мъдростта..

Тя размахва своята пръчка над Вас, и по такъв начин Вие можете да имате Мъдростта ,и да използвате все по-пробуждащи истини и мистерии в полза на цялото човечество



Вижте сега, всеки от седемте женски Архангела, като един(а) след друг(а) идват, за да Ви благословят със специалните качества на техните лъчи.

Първо идва Архангел Вяра, след това Кристине, Чарити (Благотворителност), Надежда (Хоуп), Дева Мария,. Аврора и Аметист.

Спрете за малко, за да получите техните специални Благословии и Дарове..

Сега изплуват и се появяват женските Елохими: Амазония, Лумина, Амора, Астрея, Вирджиния, Алоха и Виктория.

Почувствайте огромните размери на Тяхната Божествена Милост и Благословия.

Допуснете тези най- мощни Съ-Творци в своето Поле и отново отпийте от женската Сила и Воля да Твориш!



Вижте сега и почувствайте Богинята на Свободата, Дамата на Светлината, Лейди Нада, Парвати, Дурга, Мария Магдалена, Порша, Майка Тереза, Майката Земя, Дамата на Езерото, Лейди Елена (в миналото известна като Мадам Блаватска) и присъствието на всички Лейди – Мастерс - (Възнесени Учителки), които някога са красили и докосвали тази планета.

Вижте Гопите на Кришна да танцуват пред Вас. Позволете си да станете една от тях и да танцувате с тях, като прегърнете Женския Аспект от себе си. В този момент няма значение в какво въплащение сте - мъжко или женско, защото това, което е от Богинята, живее вътре във всички Вас и се стреми да изпълнява великия танц на Божествената Любов, следвайки мелодията от флейтата на Кришна.

Осъзнайте и се фокусирайте отново върху Дъха, който влиза и излиза от вашият Сърдечен Център.

Знайте, че има един сърдечен център, който е локализиран в скритата камера на Коронната ви чакра. Това е познато като ‘‘Сърце в Главата‘‘ и е една от главните точки за достъп на Любовта и Мъдростта, където те се и смесват.



Другата главна, основна точка за достъп и за смесването на тези две Енергии, е разположена вътре в окото, която е скрита в една тайна камера на Сърдечния Център. Тази точка е известна като “Ума в Сърцето“

Позволете сега на Дъха да тече равномерно по Вашето тяло, докато в същото време поддържате точката си на фокусиране върху

„Сърцето в Главата“ и “Умът в Сърцето“.

Заедно с това почувствайте как слънчевия Ви сплит прегръща Силата на Женския Дух.

Знайте, че тази Сила е различна от това, което се съдържа в мъжката част на себето и е също така различна от Силата или Волята, представена от Божествения Баща, Божествената Мъжественост или Ян Енергиите.

Всеки един от двата (мъжки и женски) аспекта има своя точка на баланс един в друг.

Така Божествената Майка и Божественият Баща са цялостни в своята точка на баланс и са по-скоро „напълно“ завършени когато слеят своите балансирани същности един в друг.



И отново, мястото, където тези две Енергии напълно се сливат наричаме Божество.

Сега отделете няколко секунди, за да благодарите на Самата Божествена Майка.

Благодарете също така и на Същността на Енергията на Богинята, тъй като тя проявява себе си на Земята и на всички равнини/измерения на съществуване.

Благодарете също и на многобройните Лейди-Мастерс/Възнесени Учителки, Дами Архангели и Дами Елохими, които са ни отдали своите Благословии.

Отделете време и да благодарите на любимата Гая, Майката Земя. Сега благодарете на Женския Дух, присъстващ във всеки един от вашите братя и сестри.

Накрая благодарете и на Женския Дух в самите вас. Това важи еднакво за мъже и жени.

За да приключим тази медитация, ние призоваваме всички Възнесени Учителки от Планетарната и Космическата Йерархия на Светлината, да пристъпят напред още веднъж и да излеят един Душ от Светлина и Любов върху всички, намиращи се на Меркабата с форма на Лотосов Цвят в Сърцето на Божествената Майка.

Почувствайте и я преживейте сега, мои възлюбени братя и сестри, дълбочината на Космическата Женственост, докато нейните безкрайни форми изливат своята Благословия върху Вас.

Напълно се потопете и се изкъпете в тази Любов и Светлина. (Последвано от една минута мълчание.)

А сега възлюбени на Бога нека да обединим своите Енергии с този Душ от Любов и Светлина и нека да излеем своята колективна Любов и Светлина върху всички наши възлюбени братя и сестри на Земята, както и върху самата Земя.

(Последвано от една минута мълчание.)

Нека довършим този процес и докато правим това, Божествената Майка и Жените Учителки леко и нежно повдигат нашата Меркаба от сърцето на Божествената Майка и нежно и ласкаво ни понасят надолу през 352-те нива на Божественост, обратно към Земята и ни връщат в нашите физически тела.

И докато правим това, почувствайте как Земята Майка ни обгръща в благодарност и радост.

Божествената Майка иска всички Вие да знаете, че част от Вас продължава да е в Нейното Сърце чрез това ваше преживяване и Ви кани с Любов отново да се върнете към него в пълно съзнание, стига да искате и когато имате нужда от това, по всяко едно време. Тя е готова да приветства в къщи всички нейни синове и дъщери като подкрепа в тяхната служба и мисия на Земята.

Тя иска Вие добре да осъзнаете, че където и да сте, Тя също е там! Няма място на Небето или Земята, където да сте лишени от обятията на Божествената Майка.

Почувствайте го и го проумейте това с цялото си същество.

Copyright© Dr Joshua David Stone & Gloria Excelsias,

I AM University: www.IAMUniversity.org

Превод: Нина Гаврилова

Няма коментари:

Публикуване на коментар